Da Vinci

Kleur je liever buiten de lijntjes, kijk je verder dan je neus lang is en heb je ook nog eens lef? Kortom, kun je niet kiezen tussen de drie richtingen? Kom dan naar de Da Vinci-klas op Het Lyceum Rotterdam en je krijgt een jaar de tijd om te ontdekken waar jouw hart het meest ligt.

Bij de naam Da Vinci denkt men als snel aan kunst, maar Leonardo da Vinci was ook een bevlogen wetenschapper en ondernemer. De Da Vinci-klas is dan ook bedoeld voor kinderen die nog niet kunnen kiezen tussen de richtingen Kunst, Wetenschap en Ondernemen. In de Da Vinci-klas krijg je te maken met aspecten van alle drie deze richtingen. Op deze manier kun je een eerste jaar beleven waarin je nog volop de tijd krijgt om te ontdekken tot welke richting jij je het meest aangetrokken voelt.