Voel jij je aangetrokken tot een wereld waarin beelden en creativiteit belangrijk zijn? Wil jij jouw havo-, atheneum- of gymnasiumopleiding combineren met intensieve lessen op het gebied van kunst, wetenschap of ondernemen? Kleur je liever buiten de lijntjes, ben je leergierig, onderzoekend én heb je lef? Dan ben je bij Het Lyceum Rotterdam aan het juiste adres!

Het Lyceum Rotterdam is een school voor havo/atheneum/ gymnasium met drie bijzondere richtingen: kunst, wetenschap en ondernemen. Dat betekent dat leerlingen binnen de havo of vwo-opleiding extra vakken volgen op het gebied van kunst, wetenschap of ondernemen.

Op Het Lyceum Rotterdam krijg je de tijd en ruimte om je talenten te verkennen en te ontplooien. Je leert je grenzen kennen én verleggen. Op onze school maakt het niet hoe je eruit ziet of wat je dromen zijn, leerlingen krijgen waardering voor wie zij zijn en laten ook anderen in hun waarde. Wij zijn een creatieve, kleurrijke en veilige school in het hart van Rotterdam.

Zin om te komen kijken?

Schrijf je dan in voor een Open lesmiddag via het aanmeldformulier. Dit zijn de data:

Woensdag 17 november 2021

Woensdag  1 december  2021

Woensdag 15 december 2021

Woensdag  2 februari      2022

Woensdag 16 februari     2022

Of kom naar de Open Dag op 26 januari 2022! We zien je gauw!