Aanmelden & Inschrijven

Het Lyceum Rotterdam is een havo/atheneum/gymnasium voor nieuwsgierige en creatieve leerlingen. Zes uur in de week volg je lessen in de richting kunst, wetenschap of ondernemen en krijg je alle ruimte om te experimenteren. Bij ons op school heerst een fijne sfeer waar je veel met elkaar samenwerkt en waar je zal merken dat teamwerk net zo belangrijk is als het eindresultaat!

Het aanmeldformulier voor klas 1 kun je hier vinden. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging om toelating te doen.

Je kunt ook instromen in klas 2 of 3 of in de bovenbouw. De aanmeldformulieren voor klas 2 en 3 vind je hier en voor de bovenbouw hier.

Na de aanmelding volgt de toelatingsprocedure. Lees hier meer over onder het kopje 'Vanaf de basisschool' of onder het kopje 'Vanaf de middelbare school'

Mocht je hier nog vragen over hebben, mail ons dan even via info@hetlyceumrotterdam.nl.