Vanaf de basisschool

Je zit in groep 7 of 8 van de basisschool en bent op zoek naar een fijne middelbare school, waar je de komende vijf of zes jaar met plezier naar toe wilt gaan en natuurlijk je diploma wilt halen. Je hebt plannen en weet misschien al hartstikke goed wat je wil worden. Of misschien heb je veel dromen en wil je nog helemaal niet kiezen. Eén ding weet je zeker: je bent creatief of nieuwsgierig of zo ondernemend als wat en een gewone havo, atheneum of gymnasium lijkt je maar saai.

Op Het Lyceum Rotterdam kun je kiezen uit drie richtingen die je nergens anders vindt: kunst, wetenschap en ondernemen. Alle drie interessant? Geen probleem: je hoeft (nog) niet te kiezen, dus ... combineer ze gewoon alle drie! Dat kan in onze Da Vinci-klas. In de eerste klas krijg je lessen uit alle drie de richtingen en na het eerste jaar kies je voor één van de richtingen.

Als je naar Het Lyceum Rotterdam wilt komen, moet je toelating doen. Hiernaast vind je daar informatie over. Heb je nog vragen of zijn wij iets vergeten? Neem dan contact op met Pauline Schneider via pschneider@lmc-vo.nl. Zij kan je verder helpen.

Hopelijk tot ziens op Het Lyceum Rotterdam!