Open dagen & open lessen

Neem een voorproefje op onze school! Dwaal door de gangen, loop binnen bij de ateliers, experimenteer in het lab, plof neer in onze businesslounge en kom chillen in onze aula. Schroom niet en vuur al je vragen af op onze leerlingen en docenten. Je bent van harte welkom op onze open dagen en open lessen.

De open lessen vinden dit schooljaar plaats op:

Woensdag 14 november
Woensdag 28 november
Woensdag 12 december
Woensdag 23 januari
Woensdag 13 februari

Deze open lessen zijn in de middag van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.

Om de open lessen te kunnen volgen vragen wij je je aan te melden via info@hetlyceumrotterdam.nl. Vergeet niet te vermelden voor welke open lessen je je aanmeldt: kunst, wetenschap of ondernemen.

Let op: misschien zijn je ouders ook nieuwsgierig naar onze school? Ook je ouders mogen komen kennismaken met Het Lyceum Rotterdam. Voor ouders organiseren wij op bovengenoemde dagen ook een open les, van 14:30 uur tot ongeveer 15:30 uur. Na 15:30 uur is er een korte presentatie en hebben je ouders de gelegenheid om vragen te stellen.

Willen je ouders ook een open les volgen? Geef dat aan in je mail waarin je jezelf aanmeldt.

Open dagen

Op vrijdag 8 februari van 17.00 - 20.00 en op zaterdag 9 februari van 10.00 - 14.00 houden wij open dagen. Kom je ook? Je hoeft je niet aan te melden voor de open dagen. Je kunt gewoon langskomen. We zien je graag op 8 of 9 februari!

Bewaren