Open dagen & open lessen

Open lessen

Tijdens de open lessen kan er een kijkje genomen worden op onze school.

Er is nog 1 ronde open lessen, voor leerlingen uit groep 7;

--> Woensdag 4 april 2018

Deze open lessen zijn in de middag van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.

Om de open lessen te kunnen volgen vragen wij je je aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar info@hetlyceumrotterdam.nl Vergeet niet te vermelden voor welke open lessen je je aanmeldt: kunst, wetenschap of ondernemen.

Let op: misschien zijn je ouders ook nieuwsgierig naar onze school? Ook je ouders mogen komen kennismaken met Het Lyceum Rotterdam. Voor ouders organiseren wij ook op bovengenoemde data een open les. Deze duurt van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur. Na 15.30 uur is er een korte presentatie en voor je ouders gelegenheid om vragen te stellen.

Willen je ouders ook een open les bij ons volgen? Geef dat aan in je mail als je jezelf aanmeldt.

Open dagen

Lijkt je leuk om een kijkje te nemen op onze school?

Op vrijdag 2 februari 2018 van 17.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 3 februari 2018 van 10.00 tot 14.00 uur houden wij een open dag. Kom je ook? Je hoeft je niet aan te melden voor de open dagen. Je kunt gewoon langskomen. We zien je graag op 2 of 3 februari!

.

Mojhappie