Havo voor Food & Events

Heb jij havoadvies, hou je van de vibe in restaurants en organiseer je graag evenementen? Kies dan voor Havo voor Food & Events!

Havo for Food & Events

In augustus 2019 start Horeca Vakschool Rotterdam (HVsR) in samenwerking met Het Lyceum Rotterdam (HLR) de havo-leerlijn met de profielen Economie & Maatschappij en Cultuur & Maatschappij.

Je krijgt het beste van de twee scholen: gedegen havo-lessen op HLR en onderwijs gerelateerd aan Food & Events op de HVsR. Je staat ingeschreven op Het Lyceum Rotterdam en volgt daar een deel van de lessen. Twee dagen in de week ben je te vinden op de HVsR.

De Havo for Food & Events start met een klas in het eerste leerjaar, met maximaal 24 leerlingen.

Kom naar de open dag op vrijdag 25 of zaterdag 26 januari op de Horeca Vakschool Rotterdam en laat je informeren bij: mevr. M. Blommestijn of dhr. M. Meily.

Bekijk voor meer info de folder van de Havo for Food & Events en de schoolgids van HLR.