Aanmelden & Inschrijven

Aanmelden en inschrijven

Lijkt het je leuk om jouw havo-, vwo-opleiding te combineren met intensieve lessen op het gebied van kunst, wetenschap en ondernemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het aanmeldformulier kun je hier vinden. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging om toelating te doen.

Je kunt ook instromen in klas 2 of 3 of in de bovenbouw van Het Lyceum Rotterdam. Je kunt hier het aanmeldformulier vinden voor klas 2 en 3. Klik hier voor het aanmeldformulier voor klas 4, 5 en 6.

Na de aanmelding volgt de toelatingsprocedure. Lees hier meer over onder het kopje 'Vanaf de basisschool' of onder het kopje 'Vanaf de middelbare school'.

Mochten er hier nog onduidelijkheden over bestaan, mail ons dan even, dit kan op info@hetlyceumrotterdam.nl.