Kunst

Op Het Lyceum Rotterdam krijgt iedere leerling die de richting kunst heeft gekozen, naast
alle gewone vakken, elke week zeven lesuren in verschillende kunstvakken. In de onderbouw maak je tijdens de kunstvakken kennis met verschillende materialen en technieken. Je leert hoe je ideeën kunt vormgeven en uitwerken.
 Zo ontwikkel je een goede basis om bewuste keuzes te maken en in de bovenbouw een individueler traject in te gaan ter voorbereiding op jouw vervolgstudie.
 Het Lyceum Rotterdam beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor de kunstvakken: teken- en schilderateliers, een modeatelier, 3D-ateliers en een digitalemedia- atelier.

Net als jij hebben al jouw medeleerlingen, die voor de richting kunst hebben gekozen, iets met beeldende vormgeving. Dat schept een band en geeft een heel speciale sfeer.